Grădinița cu Program Prelungit "Cei șapte pitici", Buzău

Fericirea și curiozitatea copiilor de a descoperi lucruri noi, sunt prioritatea noastră!

bloc cu litera x
bloc cu litera a
Grădiniţa doi băieți se joacă cu jucării Grădinița cu program prelungit
bloc cu litera h
bloc cu litera j

Grădinița cu Program Prelungit "Cei șapte pitici", Buzău

Grădinița cu program prelungit  “Cei șapte pitici”, este tărâmul magic al începuturilor fericite, este paradisul pierdut, locul în care copilul plutește în fantastic şi este călăuzit către cele mai uimitoare lucruri. Lăsăm, așadar, flacăra interioară a fiecărui copil să ardă în ritmul propriu. Grădiniţa își propune un mediu creativ, bazat pe modele practice de învăţare, în care copiii îşi vor contura o serie de valori şi aptitudini personale. 

Funcționăm cu 10 grupe care se încadrează în normele de igienă şcolară (8 grupe de învăţământ tradiţional, 2 grupe de învăţământ alternativ Step by Step, din care : 7 grupe GPP și 2 grupe GPN și în proiect pilot o grupă mică de inspirație finlandeză .
Frecvenţa este de peste 90%, absenţele se produc în caz de îmbolnăvire sau alte motive.
Numărul de copii înscrişi depăşeşte numărul maxim admis de lege deoarece au fost multe solicitări de înscriere în grădiniţă.

PROGRAM

Grădinița noastră  este o grădiniță ce oferă copiilor un program prelungit. Prin intermediul acestui program, ne asigurăm că cei mici sunt pregătiți corespunzător pentru viață și școală, că sunt îngrijiți și supravegheați permanent, dar și că procesul educativ rămâne întotdeauna unul coerent, echilibrat. În plus, ne ajută să încurajăm dezvoltarea de interacțiuni sănătoase între copii; acestea, la rândul lor, le permit să-și dezvolte inteligența emoțională, împreună cu o serie de repere sociale și afective esențiale pentru viitorul lor.

ORAR ACTIVITĂȚI EDUCAȚIONALE

Grupa MICA (3 ani – 4 ani)

Grupa MIJLOCIE (4 ani – 5 ani)

Grupa MARE (5 ani – 6 ani)

Ai o intrebare?

Contactează-ne!